SINDICAT QUADRES GRUP BS

Qui som

MODERN, RENOVAT I PROPER A TU

QGBS està compost per companyes i companys que tenim el compromís de treballar per defensar els drets de tota la plantilla.

Diàleg

Apostem pel diàleg. Creiem fermament en la capacitat de negociació, perseverant, i defensant els nostres drets i si cal per la via legal.

Garanties

Amb la reestructuració del sector ens enfrontem a nous escenaris que impliquen noves necessitats i, per tant, noves formes de treballar per protegir, amb les majors garanties possibles, els drets laborals de tots nosaltres com a empleades i empleats.

Veraços

Donem informació veraç i fiable. Estem al teu costat sempre que ens necessitis, per assessorar-te, vetllar pels teus interessos i defensar-te.

Amb llibertat d’actuació

TOTALMENT INDEPENDENTS

Sense servituds polítiques, ideològiques, econòmiques ni de qualsevol altra índole.

Amb llibertat d’actuació: som totalment lliures per prendre decisions, tant de caràcter estratègic com a l’hora de signar pactes i acords laborals; pensant només en la plantilla i en garantir les millors condicions laborals per al col·lectiu.

Gaudim de l’avantatge de no rebre instruccions d’estaments polítics o sindicals que sí es donen en els anomenats Sindicats de Classe, el que ens Garanteix, total llibertat en la presa de decisions.

FEDERATS A FINE

Som un sindicat de Banca que comptem amb el suport d’una gran organització sindical independent com és FINE (Força, Independència i Ocupació), la major Federació de Sindicats Independents només del sector financer, i amb més de 30.000 afiliats en la qual cada sindicat manté la seva autonomia.

A través de FINE, obtindrem la representació necessària per poder estar asseguts a la Taula de Negociació del pròxim Conveni de Banca de 2019.

PRESENTS EN ELS COMITÈS DEL BANC DE:

IGUALTAT

PLANS DE PENSIONS

SEGURETAT I SALUT LABORAL

FORMACIÓ

Som la vostra representació en aquests comitès, en els quals aportem idees i solucions constructives que beneficiïn a tota la plantilla.

Finançament només amb les quotes dels nostres afiliats

No rebem cap tipus de subvencions privades ni partidistes, ni suports econòmics estatals i tot i així, som la segona força sindical en el Grup BS amb el suport de FINE, sindicat independent líder en el sector financer.

Organizació democràtica

Som una alternativa que no exclou a ningú. Representem i defensem a cada un de vosaltres sense cap tipus d’ideologia política. Un sindicat on hi cabem tots, sense excepció.

Participeu amb les vostres aportacions i suggeriments. Sempre que ho cregueu necessari, hi som per escoltar-vos i ser la vostra veu: info@cuadrosgrupobancosabadell.es, d’aquesta manera tenim la Seguretat de transmetre fidelment les vostres inquietuds i propostes.

Fins ara

QUÈ HEM FET

Hem estat presents en tots els Conflictes Col·lectius i demandes a l’Audiència Nacional, així com conciliacions en el SIMA, defensant sempre els drets dels nostres companys/es.

Hem assessorat a nivell particular als companys / es que ho han necessitat en procediments disciplinaris, acomiadaments, prejubilacions, trasllats, maternitat, paternitat, canvis de funcions etc.
Hem estat en totes les negociacions d’acords amb l’empresa i hem signat exclusivament aquells que hem considerat beneficiosos per a la plantilla.
Estem oberts a una comunicació directa amb tots vosaltres per recollir les vostres opinions i inquietuds en el dia a dia laboral.

Següents passos

A ON ANEM

Major representació

A aconseguir la major representació per tenir més força i capacitat de Negociació amb l’Empresa. S’imposa ja un canvi en el model sindical d’abans; els nostres companys/es exigeixen i necessiten un canvi en el fer dels seus representants sindicals.

Millor comunicació

QGBS és la veu de la plantilla davant l’empresa, perquè pugueu sentir-vos partícips del projecte de BS, millori el clima laboral i s’incrementi la Pau Social.

Federació FINE

A obtenir major representació a nivell de Federació FINE per poder estar asseguts a la Mesa de Negociació del pròxim Conveni de Banca de 2019.

SERVEIS PER AFILIATS

Assistencia Jurídica – Laboral Gratuïta

Assegurança d’accidents

inclosa a la quota i per a tots els nostres afiliats, amb un capital de 10.000 €.

Assegurança de salut ADESLAS

amb preus molt competitius i sense copagaments, permanències ni qüestionaris de salut.

Ofertes

i descomptes en hotels, agències de viatge i altres allotjaments turístics.

Llistat complet a disposició al web de FINE: https://www.federacionfine.es/ventajas-afiliados

Cap dubte?

A l’enviar aquest formulari acceptes la nostra política de privacitat.